Coral mix

geplaatst op 07-03-2019

Trend column

Coral mix
Coral mix

trend

Pantone riep onlangs de frisse koraalkleur Living Coral 16 – 1546 uit tot kleur van het jaar 2019. In de Tica trend Coral mix geven wij deze kleur een hoofdrol. Zowel in fashion als in interieur zijn de koraaltinten goed toepasbaar, maar in interieur moet je wel oppassen voor een overdosis.  We kiezen voor een lichte basis en kiezen verschillende tinten koraal als accent.

vorm & materiaal

In deze trend mixen we de stijlen industrieel met modern, vintage en lifestyle. Klinkt heftig maar kan prima. Eigenlijk past er heel veel qua vorm en materiaal, als het kleurpalet maar in balans blijft. Als je dessin wilt toevoegen kun je het beste voor zwart wit kiezen, zoals strepen of stippen.

kleuren

Het kleurpalet is een combinatie van verschillende oranjerode en roserode koraaltinten als accent in een basis van witten, grijzen en een beetje zwart. Een kleurpalet waar je blij van wordt. Door de combinatie met lichte pastelgrijzen wordt het niet schreeuwend en blijven ook contrast en balans aanwezig.

over Heidi

Heidi is met haar bureau PURE styling werkzaam op het gebied van concept & trends, fotostyling, retailstyling en interieur ontwerp. Sinds december 2016 verzorgt zij voor Tica de fotostyling en de styling van de stylingpunten in de cash & carry.

Deel dit met je netwerk: