crazy classics

geplaatst op 18-09-2018

Trend column Heidi Willems

crazy classics
crazy classics

trend

In de interieurtrend ‘crazy classics’ worden klassieke en vintage elementen op een moderne manier toegepast in een verrassende combinatie. Ook de materiaalkeuze is vaak contrasterend. Mixen & matchen dus, zowel in kleur als in materiaal.
De kleuren die terugkomen in deze trend zijn zacht & warm: diverse gedekte groentinten maar ook warme roze- en goudtinten met hier en daar een verfrissend okergeel of appelgroen.

vorm & materiaal

Qua vormen zie je duidelijk dat de crazy classics-trend is geïnspireerd op de klassieke oudheid. Maar ook elementen uit de jaren 50 zie je terug wat zorgt voor een ‘crazy’ accent. Denk aan zuilen, borstbeelden, stoelen met chromen buisframes en kasten op pootjes. Weelderige velours stoffen, groen marmer, messing, chroom, grof aardewerk en gekleurd glas passen helemaal in deze trend.

over Heidi

Heidi is met haar bureau PURE styling werkzaam op het gebied van concept & trends, fotostyling, retailstyling en interieur ontwerp. Sinds december 2016 verzorgt zij voor Tica de fotostyling en de styling van de stylingpunten in de cash & carry.

Deel dit met je netwerk: