Crowd buying bij TICA

geplaatst op 14-10-2019

NIEUWE PILOT BIJ TICA – ONTDEK DE VOORDELEN VAN CROWD BUYING MET CJ & Co!

Vanaf oktober bieden we jou als pashouder de kans om gebruik te maken van een speciale promotie van Looplabb leesbrillen; een assortiment van hippe kwaliteits-leesbrillen. Via het CJ & Co crowd buying platform bundel je je krachten met andere pashouders en koop je gezamenlijk producten in tegen fabrieksprijzen!

In deze crowd buying pilot actie biedt CJ & Co je een Looplabb display met 40 brillen tegen een prijs reductie van €100 & met gratis verzendkosten! Het is een Nederlands product met snelle leverdatum, hoog rendement – 117% – op een minimale oppervlakte in je winkel, bijvoorbeeld bij de kassa. En… je hebt geen gerichte vakkennis nodig om deze hippe leesbrillen te verkopen. Kom snel de brillen en het display bekijken naast het TICafé op de 1e verdieping.

Net zo enthousiast als wij?

Net zo enthousiast als wij over deze hippe leesbrillen? Je betaalt 30% aan van het totale orderbedrag. CJ & Co moet een Minimum Order Quantity (MOQ) behalen. Aan het eind van de actie-periode, als de MOQ gehaald is, wordt de gezamenlijke order geplaatst bij de fabriek. 8 – 12 weken later worden de producten geleverd. Wordt de MOQ niet gehaald? Geen probleem, dan krijgt je je 30% aanbetaling direct weer terug. Kijk voor meer informatie op www.cjenco.com

Deel dit met je netwerk: