dark spark

geplaatst op 18-09-2018

Trend column Heidi Willems

dark spark
dark spark

trend

Deze X-mas trend heeft een prachtige, chique ingetogen sfeer. Door de donkere achtergrond en mat zwarte basic items krijgen de feestelijke accenten alle aandacht.
Deze trend heeft een ton-sur-ton opzet van verschillende, liefst mat, zwarte tinten met gouden of champagne accenten. Als je wat meer contrast wilt, kun je zacht poeder roze toevoegen of een ‘nearly black’ bruin.

Vorm & materiaal

Je kunt deze trend maken in alle stijlen, zowel strak & modern als klassiek. Kies voor de donkere zwarte items vooral voor materialen met een matte uitstraling. Dit vormt een mooi contrast voor de gouden en champagne accenten die juist glans en glitter uitstralen. Een zwarte boom dus dit jaar…met mat zwarte ballen, zwarte papieren ornamenten, helder glas ertussen en een minimaal goud accent.

over Heidi

Heidi is met haar bureau PURE styling werkzaam op het gebied van concept & trends, fotostyling, retailstyling en interieur ontwerp. Sinds december 2016 verzorgt zij voor Tica de fotostyling en de styling van de stylingpunten in de cash & carry.

Deel dit met je netwerk: