Dux Packaging aan het woord

geplaatst op 19-03-2019

Dux Packaging
Dux Packaging

wie

Dux Packaging wil de wereld voorzien van verpakkingen -met hoogwaardige en elegante ontwerpen- tegen betaalbare prijzen. Wij zijn van mening dat iedereen prachtig verpakte cadeaus verdient en helpen ondernemers bij het leveren van een unieke winkelervaring aan hun klanten.

waar vinden wij de producten van Dux

Je vindt onze producten bij stand H17 in de blauwe hal bij TICA. We zijn tevens bij inkoopcentra Trends & Trade in Venlo en Van Remoortel in Belsele te vinden.

waar bestaat de collectie uit?

Onze collectie bestaat uit verpakkingsproducten, zoals inpakpapier, boodschappentassen, linten, dozen, enz. Alles gemaakt in een Scandinavisch ontwerp, wat betekent dat de kleuren vaak zacht en elegant zijn. De stijl kan variëren van eenvoudig en stijlvol tot ontwerpen met een meer romantische look.

wat zijn jullie must-have producten?

De kleinere verpakkingen zoals de papieren zakken zijn onze must-have producten. We hebben verschillende tassen met motieven die we in kleinere hoeveelheden verkopen. We geloven echt dat de kleurencombinatie de meeste waarde toevoegt, omdat elk product binnen onze collectie bij elkaar past.

waarom Dux Packaging?

We geloven dat onze passie voor verpakkingen doorstraalt in onze collectie. Daarnaast hebben we aandacht voor het milieu; veel van onze producten worden geproduceerd op FSC-gecertificeerd papier of zijn afkomstig van een milieuvriendelijke onderleverancier.

Deel dit met je netwerk: