exposant aan het woord

geplaatst op 09-11-2017

LEMONWISE

LEMONWISE, roze hal, B19
LEMONWISE, roze hal, B19

wie

Marloes Verbruggen en Karen Vollmuller

waar kennen wij jullie van

Wellicht uit een nabij TICA verleden waar wij 20 jaar met veel plezier verantwoordelijk waren voor sales (Marloes) en marketing communicatie (Karen). Maar inmiddels zijn wij LEMONWISE; een kakelvers homeware merk met een verfrissende, kleurrijke en eigenwijze collectie.

wat vind je in jullie collectie

Textiel, stationary, verlichting en planten. Textiel bestaat uit kussens, plaids, sjaals en tasjes en wordt ‘fair’ & handgemaakt geproduceerd in verschillende landen Onze nieuwste ‘stitched art’ lijn bestaat uit handgeborduurde kussens en unieke ‘limited edition’ kunstwerkjes. Van deze 13 limited edition designs zijn er slechts 100 stuks per design beschikbaar.

Onze verlichting bestaat uit 2 bijzondere lijnen; de ‘elephant trunk’ lamp met z’n grappige gebreide lange slurf. De ‘message & a bottle’ is een product uit Zanzibar,waarbij recycling en upcycling op bijzondere en eerlijke wijze worden samengevoegd tot een stoere, unieke lamp.

Onze stationary bestaat uit onze ‘raw printed’ lijn, tot stand gekomen in samenwerking met illustratrice Gertie Jacquet. Raw printed staat voor een bijzondere, bijna handmatige manier van printen. De inkt is gebaseerd op eerlijke soya olie en zorgt voor een stempelachtig, rauw effect.

De ‘gorgeous green’ planten zorgen simpelweg voor zuurstof en kleur. Kakelvers van de kweker!

welk product moet je in je kar hebben

Tja.. eigenlijk heeft iedere productlijn een bijzonder verhaal wat ze extra mooi maakt.. ga dan maar eens kiezen ;-). Het zijn allemaal mooie, uitgesproken producten die onderling goed met elkaar gecombineerd kunnen worden.

waarom moeten we bij ‘LEMONWISE’ inkopen

Als je als winkelier op zoek bent naar verfrissing, vernieuwing en ‘n beetje fun.. en als je een statement durft te maken met een bijzonder product met dito verhaal, dan zijn we een ‘match’! We kijken uit naar je komst!

Neem hier alvast een voorproefje

 

 

 

Deel dit met je netwerk: