exposant aan het woord

geplaatst op 04-12-2018

Kitchen Trend - Melvin van der Geest
Kitchen Trend - Melvin van der Geest

wie

Kitchen Trend is sinds 1997 een branchegerichte groothandel in innovatieve, trendsettende en sfeerbepalende keuken-en interieuraccessoires. We zijn vanaf onze start gevestigd in Aalsmeer en  hebben een stand bij Tica en op twee andere cash & carry inkoopcentra.  Daarnaast leveren wij vooral rechtstreeks aan retail- en horecagelegenheden.

waar kunnen wij jullie vinden?

We staan met een ruime stand in de groene hal, stand A4.  Ik ben hier van maandag tot en met vrijdag te vinden en ik adviseer je graag in onze stand.

wat vind je in jullie collectie?

Vooral eigen productlijnen onder de naam Kitchen Trend of merken die wij exclusief voeren voor Nederland, waaronder Costa Nova en Essential Italië.

welk product moet je echt in je kar hebben?

Ons eigen servies Stone in de trendkleuren zeegroen en petrol en het Riviera-servies van Costa Nova uit Portugal. Daarnaast hebben we veel populaire en nieuwe boeken op het gebied van koken, leefstijl en gezondheid en kinderboeken, waaronder de bestseller van dit moment: Simpel van Ottolenghi.

waarom moeten we bij jullie inkopen?

Bij Tica betaal je hetzelfde voor onze artikelen als wanneer je rechtstreeks via Kitchen Trend inkoopt. Daarnaast leveren wij kwaliteit, service en bovenal een prachtig innovatief assortiment. Tot snel in onze stand. Zeker een bezoek waard!

Deel dit met je netwerk: