exposant aan het woord

geplaatst op 02-01-2019

Swiet Home - Sieuwke Overwijk
Swiet Home - Sieuwke Overwijk

wie

Swiet Home staat voor ‘gezellig thuis met een Fries tintje’.  Al sinds 1990 houdt Overwijk Decoratie zich bezig met het importeren en op de markt brengen van woonaccessoires. Het Swiet Home-label staat voor landelijke woonaccessoires met hier en daar een stoer accent.

waar kunnen wij jullie vinden

Bij TICA hebben wij een stand in de roze hal,  stand E5 en bij Trends & Trade in Venlo vind je ons in stand I205. Daarnaast ben je welkom in Joure voor onze showroom en Cash & Carry. Regelmatig presenteren wij onze nieuwste collectie op toonaangevende beurzen, zoals Trendz in Gorichem.

wat vind je in jullie collectie

Landelijke, stoere woonaccessoires in een onderscheidende eigen stijl. Daarnaast brengen wij unieke, metalen artikelen op de markt die in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd.

welk product moet je in je kar hebben

De metalen wereldkaart in een oude houten lijst. Een stoere eyecatcher voor ieder interieur en een must have voor je assortiment.

waarom moeten we bij ‘Swiet Home’ inkopen

Artikelen gericht op het sober-, stoer-,  industrieel interieur tegen aantrekkelijke prijzen. Het assortiment wisselt voortdurend, waardoor de nieuwste trends constant gevolgd worden.

Deel dit met je netwerk: