exposant aan het woord - One World Interiors

geplaatst op 18-01-2019

Exposant One World Interiors aan het woord
Exposant One World Interiors aan het woord

One World Interiors & duurzaamheid

Vanaf de start van het bedrijf heeft One World Interiors zich gericht op het minimaliseren van de impact op het milieu. Oude en gebruikte items worden gezocht en gevonden en een nieuw leven gegeven. Andere items werden gemaakt van natuurlijke materialen. In de jaren hebben we verschillende innovatieve collecties geïntroduceerd. Deze collecties worden gemaakt met hout van oude huizen boten of vrachtwagens.

Samen met een lokale partner hebben we in 2013 een productiebedrijf gestart in India. Dit met het doel om de grondstoffenstroom en kwaliteit beter te managen maar ook om de (werk) omstandigheden voor de arbeiders en hun families te verbeteren. Door de controle te hebben over elke stap in het productieproces van onze collecties hebben wij het FSC-Recycled certificaat ontvangen voor onze Scrapwood, Elements en Factory collecties.  Wij zijn trots dat we het FSC-logo op alle producten mogen zetten welke vervaardigd zijn in ons productiebedrijf. Elke koper van deze producten weet hierdoor gelijk dat het hout oprecht gerecycled is en dat er geen bomen voor zijn omgehakt.
Daarnaast proberen wij, waar mogelijk, samenwerkingen aan te gaan met leveranciers welke ook een FSC logo op hun producten mogen zetten.  Het zit in ons DNA om altijd naar duurzame ruwe en recyclede materialen te zoeken en erbij stil te staan hoe en door wie onze producten gemaakt worden.  Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten onze producten hierom nog meer zullen waarderen.

waar kunnen wij One World Interiors vinden

Jullie kunnen ons vinden in de blauwe hal bij stand a12 en de roze hal in stand b4.

wat vind je in jullie collectie

In onze collecties vind je Collections en Collectables. Collections zijn producten die we zelf ontwerpen en veelal produceren van gerecycled hout met het FSC kenmerk, zoals onze Factory en Scrapwood collectie en letters van Boatwood.  Collectables zijn unieke meubels en woonaccessoires die we vinden op onze reizen door India en Indonesië. Deze worden als “one-off” verkocht maar ook in partijen met een beperkte oplage.

welk product moet je in je kar hebben

Wees er altijd snel bij wanneer we een partij unieke producten hebben men weet nooit wanneer deze weer binnen komen… Ook kan je eindeloos variëren met onze collectie items, welke gangbaar zijn met en een uniek karakter hebben omdat we werken met recyclede materialen. Geen enkel items is identiek, zelfs niet binnen onze collecties.

waarom moeten we bij ‘One World Interiors' inkopen

Onze producten zijn uniek en van hoge kwaliteit. Tijdens onze reizen doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat wij de meest bijzondere producten vinden. Daarnaast hebben wij een prima prijs-kwaliteit verhouding en je kunt bij ons altijd kijken of er nog nieuwe producten zijn want onze collecties en unieke items wisselen heel vaak.

Deel dit met je netwerk: