exposanten nieuws | PREMIUM by TICA

geplaatst op 23-07-2018

In januari 2018 lanceerde b2b inkoopcentrum TICA haar nieuwe paradepaardje: PREMIUM by TICA. Hier presenteren diverse exposanten uit de home-, gift- en garden & fashionbranche hun collecties in unieke showrooms. Bestellen gaat eenvoudig via order & deliver of selectieve distributie.

BIBA
BIBA

In 2000 is BIBA gestart als groothandel in trendy zilveren sieraden met een hoog fashion-gehalte. Een concept dat een schot in de roos bleek. Ons succes is het resultaat van jarenlange ervaring en het hebben van een goede kijk op de laatste trends op het gebied van sieraden en mode.

Décadence
Décadence

Décadence bestaat 25 jaar en in die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere leveranciers van kalenders en agenda’s. Naast dit uitgebreide pakket biedt het Roermondse bedrijf een groot assortiment wenskaarten, en sinds kort ook stationery en
gifts. Bindende factor: eigenaar Geert Hoeberigs gaat alleen voor onderscheidende topcollecties.

Aardeko
Aardeko

Aardeko home & decoration is een groothandel met de perfecte mix tussen industrieel en lifestyle. Dit komt terug in onze producten waaronder banken, fauteuils, eetkamerstoelen, robuuste eettafels en woonaccessoires. Alles volgens de laatste trends.

Deel dit met je netwerk: