'FISHion' PopUp Store

geplaatst op 06-05-2019

'FISHion' Pop Up store
'FISHion' Pop Up store

Welkom bij het inspiratie-plein 'FISHion' waar diverse home gift & garden merken bij elkaar komen in het thema CATCH OF THE MONTH!

Shop in onze “Catch of the month” pop-up de must-haves accessoires in het thema vis. En laat je inspireren op het gebied van fashion met het  ultieme, fish related, herenlabel – A FISH NAMED FRED. Dit merk met frisse, originele ontwerpen participeert op het inspiratieplein met diverse mode artikelen. Aan de dames is uiteraard ook gedacht als het om Fashion gaat. Onze nieuwste aanwinst – PB FASHION – presenteert een prachtige voorjaars- en zomercollectie, te koop in de pop-up en natuurlijk ook bij TICA Fashion. 

In onze GROENE HAL bezoek je TICA Fashion. Hier vind je nog eens ruim 1500m2 met 40 verschillende, fashion gerelateerde exposanten die een perfecte mix presenteren van mode & accessoires. We nodigen je van harte uit om onder het genot van een kopje koffie de collectie te ontdekken. En eventueel een korte enquête in te vullen, zodat wij onze service voor jou als pashouder kunnen optimaliseren. Ons fashionteam heet je van harte welkom.

Deel dit met je netwerk: