lente bij MIEKinvorm

geplaatst op 20-03-2019

lente bij MIEKinvorm
lente bij MIEKinvorm

la la la lente

Het is officieel lente! Al leek het afgelopen dagen niet zo, het is toch echt lente! Met het heerlijke lenteweer in aantocht lanceren we een mini voorjaarscollectie. Met vier lentekaartjes en kaartjes voor een Vrolijk Pasen & Moederdag. En vijf posters voor buiten; om de tuin of balkon aan te kleden! Van stevig PVC-doek, dat het hele jaar door buiten kan blijven hangen. Zo hebben je klanten altijd zon in hun tuin! Deze tuinposters zijn bij TICA verkrijgbaar vanaf 27 maart.

Vrolijk Pasen

Maak een gezellige paastafel; thuis, in je winkel of kantoor met onze Vrolijk Pasen-kaartjes. Voor een mooie presentatie plaats je de kaarten in kaarthouders en geef je ze een mooi plekje. Maak het helemaal af met de Vrolijk Pasen-slinger aan de muur en je klanten, gasten of bezoekers komen helemaal in de sfeer!

lieve mama's, voor jullie!

Ansichtkaarten (met of zonder gelukspoppetje), stickers voor mama’s, mokken en verschillende leuke cadeausets! Kom snel naar onze stand bij TICA en bekijk hier alle items die extra leuk zijn voor alle mama’s met Moederdag.  MIEKinvorm is te vinden in de groene hal stand H11.

 

kadootje voor jou als TICA pashouder

En…. bij je volgend bezoek aan TICA hebben we een kadootje voor jou! Een setje van drie lieve kaartjes van MIEKinvorm ligt voor je klaar bij de receptie van TICA. Kom je het pakketje *ophalen en de nieuwe collecties bewonderen? Tot snel.
(*tot 20 april 2019, zolang de voorraad strekt)

Deel dit met je netwerk: