Lifestyle X Fashion

geplaatst op 13-07-2019

Lifestyle X Fashion 3.0
Lifestyle X Fashion 3.0

Mix & match

Heerlijk al die gemakken! Bij de kapper koop je tegenwoordig een leuk cadeau onder het genot van een kopje koffie om vervolgens voldaan met een prachtig kapsel, cadeau voor je vriendin en een heerlijke kop koffie de kapsalon verlaten. Branchevervaging is niet meer weg te denken uit de retailbranche. Vaak zoeken ondernemers naar aanverwante artikelen om met het eigen assortiment te mixen en tot aantrekkelijke productcombinaties te komen voor de klant! En het is een succes. De conceptstores doen het goed! Gemak dient de klant en de combinatie van verschillende productgroepen is een winning match.
Wij hebben de perfecte combinatie voor jou; LifestyleXFashion… Een fantastische combinatie van lifestyle & fashion artikelen die voor iedere retailer in de home, gift & gardenbranche zonder extra (schap)ruimte een goeie boost aan de omzet geeft.

Verhoog je omzet door verrassende presentaties neer te zetten en je klanten en bezoekers meer keuze en variatie te geven. Niets leukers dan voor een vaasje naar de winkel te gaan en een leuk paar oorbellen of andere fashion items te scoren. Dit verrassende effect gaat er gegarandeerd voor zorgen dat de klanten terugkeren naar je winkel, omdat zij nieuwsgierig zijn naar wat je nog meer te bieden hebt. Laat je inspireren en kom langs voor deze winning match.

Deel dit met je netwerk: