Nieuw! S.VOI bij TICA Fashion

geplaatst op 10-07-2019

S.VOI bij TICA Fashion
S.VOI bij TICA Fashion

S.VOI, fashion brand met een opvallende, mondaine stijl

S.VOI is een fashion brand met een opvallende, mondaine stijl, maar niet complex. De stijl is ‘easy to wear’ en nieuw. Het heeft een ‘luxury look en feel’ voor een nette inkoopprijs. Nieuwe designs worden het hele modeseizoen in gelimiteerde oplage toegevoegd aan de collectie. Ze werken al jaren intensief samen met dezelfde fabrikanten met ieder hun eigen specialiteit. Zo komt hun bouclé uit Barcelona, de viscose uit Italië (vanwege de naadloze weeftechniek), de ultra fijn geweven sjaals uit Azië, exclusieve detailmaterialen uit Parijse ateliers, zijde uit Verviers, België en unieke printstoffen uit Nederland.

Mode wordt anno 2019/20 door de consument bepaald

Door dagelijks in contact te zijn met winkels, inkopers en bedrijven is S.VOI op de hoogte van de specifieke vraag van de consument. Zij anticiperen maandelijks op deze vraag, zodat de collectie uitsluitend bestaat uit commerciële artikelen voor de retailer. Luisteren naar de consument staat bij S.VOI centraal; mode wordt anno 2019/20 door de consument bepaald en niet meer andersom. Dit betekent mooie kwaliteit, pasvorm en geraffineerde details voor de (digitale) etalages en winkels.

Ook participeren ze vaak in projecten -al dan niet op aanvraag-  bijvoorbeeld met getalenteerde studenten van de ArtEZ (fashion design, Arnhem) en VU Amsterdam. Laat je verrassen door de kwaliteit en het unieke aanbod van S. VOI bij TICA Fashion in de groene hal.

Deel dit met je netwerk: