Nieuw! Wandkraft

geplaatst op 28-06-2019

Echte kunst in kleine oplage
Echte kunst in kleine oplage

Echte kunst in kleine oplage

In de showroom bij Wandkraft – 1e etage order & delivery – vind je de Wandkraft Limited Editions prints van zeer hoge ‘fine art’ kwaliteit. Dit zijn prints in een kleine oplage waarbij CRE8 samenwerkt met Goodman Images. Betaalbare, echte kunst die zijn waarde behoudt! Door de expertise als producent ( CRE8, printing ambitions ) te combineren met meer dan 20 jaar professionele ervaring van Goodman images leveren zij klanten het beste resultaat en vind je in deze showroom tevens een partner voor interieurconcepten.

 

Vanaf 1 juli ook in de cash & carry bij TICA

De wanddecoratie van Wandkraft sluit perfect aan op de woonstijlen in je winkel. Daardoor zien je klanten opeens het complete plaatje en kunnen ze gemakkelijk hun aankopen aanvullen en sfeer in hun woning brengen. Kies voor maatwerk óf maak een selectie uit onze vaste collectie: Wandkraft geeft verdieping aan je stijl en merk!

Vaste collectie en private label

De service van Wandkraft is compleet: per woonstijl, per seizoen levert Wandkraft een complete verkoopklare collectie, inclusief prijskaartjes. Tweemaal per jaar wordt de collectie aangevuld met beelden die passen bij het seizoen en de nieuwste stijltrends. Winkeliers kunnen selecteren uit de vaste collectie of kiezen voor maatwerk: Wandkraft levert ook private label. Meer weten? Je bent van harte welkom in de Wandkraft-showroom bij TICA | order & delivery of in de cash & carry groene hal H5/H7 vanaf 1 juli.

www.wandkraft.com

Deel dit met je netwerk: