outdoors inspired

geplaatst op 12-03-2018

column Heidi Willems

outdoors inspired
outdoors inspired

trend

Deze trend komt voort uit het buitenleven. Door onze drukke samenleving krijgen we meer behoefte aan natuur en gaan meer naar buiten. We zijn geïnteresseerd in overlevingstechnieken en off grid wonen. Maar ook minder extreme vormen als moestuinieren passen in deze trend.

Het kleurpalet is natuurlijk; een combinatie van vergrijsde groenen, vergrijsde bruinen, taupe tinten en zachte zand- en nudetinten. Een accent leg je met okergeel, ook deze tint is vergrijsd.

vorm & materiaal

Je ziet hier stoere materialen zoals grof en onbehandeld hout, zink, tin, smeedijzer en andere metalen. Recycled (groen) glas en mat keramiek. Textiel zoals canvas, leder en waterbestendige stoffen.
De vormgeving in deze trend is basic en vooral functioneel. Items zijn geïnspireerd op de natuur, kamperen of bijvoorbeeld het leger.

over Heidi

Heidi is met haar bureau PURE styling werkzaam op het gebied van concept & trends, fotostyling,  retailstyling en interieur ontwerp. Sinds december 2016 verzorgt zij voor Tica de fotostyling en de styling van de stylingpunten in de cash & carry.

Deel dit met je netwerk: