P&D Collections aan het woord

geplaatst op 06-05-2019

P&D Collections - Debby Visser
P&D Collections - Debby Visser

Wie

P&D Collections bestaat uit Patrick Klijs en Debby Visser. (foto)  In 2007 zijn wij samen het bedrijf P&D Collections gestart. Wij kopen alleen in bij Europese producenten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Dat zie je terug in onze collecties.

Waar kunnen wij jullie vinden

Je vindt ons bij TICA -stand A9 (blauwe hal)- waar het een geurparadijs is met de merken Lacrosse, Wax-Lyrical en Compagnie de Provence. In onze stand E2 (blauwe hal) verkopen wij de volledige collectie van PPD. Ook kan je voor ons assortiment terecht bij Trends & Trade in Venlo.

Wat vind je in jullie collectie

Stand A9: In deze stand vind je de beste kwaliteit geurdiffusers, Katalytische branders, kaarsen en de verzorgingslijn van Compagnie de Provence.

Stand E2: Een zeer groot aanbod servetten met bijpassende hardware producten, van saladeschalen tot aan Cereals 2 Go. Deze stand is net helemaal verbouwd en hier presenteren wij concepten en thema’s van maritiem tot aan jungle. Kom snel een kijkje nemen en laat je inspireren.

Welk product moet je in je kar hebben

De kaarsen van Lacrosse: 100% vegetable wax, wat zorgt voor lange en schone branduren. De diffusers van Lacrosse zijn zonder alcohol. Hierdoor geniet je langer van de geur, omdat deze niet snel  verdampen.

Ook zijn we trots op onze duurzame bamboo collectie, bestaande uit saladeschalen, travelmugs en lunchboxen. Dit alles met bijpassende servetten. De kleurrijke en originele designs maakt deze collectie tot de musthaves voor dit seizoen.

Waarom moeten we bij ‘P&D Collections’ inkopen

Onze prijs/kwaliteit verhouding klopt! Wij kopen alleen in bij Europese producenten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We springen in op de vraag van de klant en bezoeken veel internationale beurzen om goed op de hoogte te blijven van de trends op ons vakgebied.

Daarnaast hebben wij iedere paar weken nieuwe collecties in de stand, zodat je ook met je eigen assortiment je klanten steeds blijft verrassen met nieuwe items.

Wil je producten nabestellen? Geen probleem wij zetten het klaar voor je  bij de afdeling reserveringen van TICA of Trends & Trade.

Deel dit met je netwerk: