wij zoeken collega's

geplaatst op 10-07-2017

voor het Ticafé en de kassa

Voor het Ticafé en voor de kassa zijn we op zoek naar

medewerkers op oproepbasis m/v voor de weekenden en de koopavond op maandagavond.

Als kassa medewerker ben je verantwoordelijk voor een klantvriendelijke, vlotte en accurate kassa afhandeling aan één van onze tien TICA kassa’s.

Als Ticafé medewerker werk je in een gezellig team en verricht je alle voorkomende werkzaamheden in ons restaurant. Je bent mede verantwoordelijk voor het bereiden van kleine lunch gerechten, de kassa, afruimen en de afwas.

Wij vragen

Een positieve, klantvriendelijke / service verlenende instelling, een vriendelijke uitstraling en een flexibele houding. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Gelet op de internationale klantenkring is kennis van de Engelse taal voor de kassa medewerker een pré.

Leeftijd kassa medewerker: vanaf 18 jaar.

Leeftijd Ticafé medewerker: vanaf 17 jaar.

 

Wij bieden

Een prettige werksfeer en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Aantal werkzame uren in overleg, waarbij ook inroostering op zaterdag en zondag behoort.

Heb je interesse?

Voor de functie van kassa medewerker: mail een sollicitatiebrief naar: dhr. Erik Nederstigt, enederstigt@tica.nl

Voor de functie van Ticafé medewerker: mail een sollicitatiebrief naar: mevr. Carla van Laar, cvlaar@tica.nl

 

TICA, Randweg 155, 1422 ND UITHOORN, 020-6452711, www.tica.nl

 

TICA

TICA is hét toongevende cash & carry groothandels inkoopcentrum voor detaillisten en projectinrichters in de home, gift, garden & fashion branche. Onder het TICA dak bieden ca. 200 groothandelaren en fabrikanten hun assortiment aan. TICA klanten rekenen hun aankopen in één handeling af bij de centrale TICA kassa. Bij TICA zijn ca. 60 medewerkers werkzaam. TICA is 7 dagen per week geopend, met een koopavond op maandagavond.

 

Deel dit met je netwerk: