Vacature_TICATrends&Trade

Vacature | Medewerker expeditie

Ben je op zoek naar een functie waarbij je de brug kan slaan tussen vriendelijke klantontvangst met een glimlach en vlotte en accurate afhandeling van in- en uitgaande personen en goederen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

TICA Trends & Trade is het meest complete lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 200 exposanten hebben gezamenlijk ruim 200.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan in de cash & carry. De standplaats van deze vacature is Venlo.

Wat ga je doen bij TICA Trends & Trade Venlo?

In deze leuke en sociale functie heb je veel contact met onze exposanten. Je bouwt een band met hen op en zet je in voor een optimale samenwerking. De functie van medewerker expeditie is dynamisch en uitdagend en geen dag is hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het openen of sluiten van de expeditie ruimte. Het betreft dus een hele zelfstandige functie. De werktijden zijn in overleg en je bent om toerbeurt ook beschikbaar op de koopavond (maandag, dinsdag) en in het weekend.

Hoe ziet je dag eruit?

Je komt ’s morgens binnen en drinkt een heerlijke kop koffie. Je zet de spullen klaar voor de exposanten en om 7.00 uur komen de eerste chauffeurs binnen met de transporten. Jij structureert de pallets opnieuw in de expeditieruimte. Wanneer de exposanten binnen komen geef je hun artikelen mee en help je mee met het weggooien van de afvalstromen. Aan het eind van de dag zet je alles klaar voor de volgende dag en zorg je dat de ruimte netjes en opgeruimd is. Wanneer de exposanten het pand verlaten check je de goederen en doe je een tassencontrole. Naast deze werkzaamheden ben je ook inzetbaar voor verschillende algemene klussen, zoals in- en uitpakwerkzaamheden. Ook voorkomende klusjes pak je indien nodig op.

Wie ben jij?

• Je bent enthousiast en kunt goed samenwerken
• Je staat stevig in je schoenen
• Je hebt een hands-on mentaliteit en denkt in oplossingen
• Je kunt goed structureren en houdt het hoofd koel bij drukte
• Je weet van aanpakken en bij voorkeur ben je handig en heb je ervaring met het uitvoeren van verschillende klus-werkzaamheden.

Wat bieden wij jou als medewerker van TICA Trends & Trade Venlo?

• Een leuk team, met een prettige werksfeer
• Een inspirerende omgeving met de laatste trends op het gebied van lifestyle
• Een personeelsvereniging met activiteiten en attenties
• Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Eventueel bieden wij je de mogelijkheid je heftruckcertificaat te halen

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in de functie medewerker expeditie stuur dan vóór 15 november 2021 jouw motivatiebrief met CV ter attentie van Carla Coeleveld per e-mail naar hrm@pwcentral.nl. Heb je nog vragen dan kun je bellen naar Carla Coeleveld, 06-12469540.