PW Markets en Houseyourbrands

PW Markets en Houseyourbrands
PW Markets en Houseyourbrands
PW Markets en Houseyourbrands

PW Markets, hét meest toonaangevende lifestyle inkoopplatform voor Europa neemt een belang in Houseyourbrands, de specialist in ontwikkeling en activatie van interieur & lifestyle concepten.

Sinds haar start in 2013 heeft Houseyourbrands zich gefocust op het ontwikkelen en activeren van interieur & lifestyle concepten voor Nederlandse en buitenlandse merken, groothandels en fabrikanten. De inkoopcentra van PW Markets hebben hierin vanaf dag één een belangrijke rol gespeeld. Het samenspel tussen de A-locaties voor inkoopprofessionals die PW Markets biedt in combinatie met de vernieuwende, onderscheidende aanpak van Houseyourbrands zorgen voor een goed commercieel resultaat voor de klanten van Houseyourbrands.

De afgelopen tijd is er door beide partijen intensief gesproken over het verder uitbouwen van deze synergievoordelen. Het resultaat van deze gesprekken is dat PW Markets een belang van 50% heeft genomen in Houseyourbrands. Hiermee breidt PW Markets haar dienstenportfolio naar bestaande en nieuwe exposanten op een bewezen effectieve manier uit.

Naast de diensten die PW Markets haar exposanten al aanbiedt -uitpakken, schoonhouden en bijvullen van de stands- biedt Houseyourbrands de PW Markets exposanten vanaf nu Standservice Extra en focussen zij zich op projecten en new business. Dit houdt concreet in:

1. STANDSERVICE EXTRA
- Upgraden look & feel van de Cash & Carries over de volle breedte.
- Zorgen voor een consistent hoog kwaliteitsniveau bij alle stands die hun standservice uitbesteden.
- Volledig ontzorgen van de standhouders.
- Diensten: Styling, VM, advisering over de juiste collecties, 1e lijns-klantenservice, actieve verkoop, verkoopondersteuning en verkoopactivatie.

2. AANTREKKELIJK BUITENLANDS AANBOD BINNENHALEN
- Begeleiden van deze partijen bij hun komst naar Nederland en naar de C&C.
- Ondersteunen bij collectionering, positionering en branding.
- Volledig ontzorgen van marktplaats activiteit door Standservice Extra diensten.

3. ACQUISITIE NIEUWE KLEINE MERKEN
- Binnenhalen nieuw on-trend aanbod.
- Volledig ontzorgen van deze partijen.

4. INTERIEUR PROJECTEN (horeca en overige zakelijke projecten)
- Ondersteunen van PW bij ontwikkeling van het ‘projecten/horeca’ concept.
- Uitbouwen exposanten op dit gebied.
- Binnenhalen nieuwe pashouders.
- Zelfstandig binnenhalen en uitvoeren van interieur projecten. Waar mogelijk gebruik makend van PW Markets exposanten.

Om in de nieuwe situatie kritisch, ondernemend en vernieuwend te kunnen blijven is het belangrijk dat het bedrijf zelfstandig onder aansturing van de huidige directeur, Laura Barens, blijft functioneren. Om een optimale samenwerking met PW Markets te waarborgen is Martijn Cliteur namens PW Markets toegetreden als bestuurder.