Restaurant

Even helemaal tot rust komen tijdens een inkoop dag bij TICA? Bezoek dan het TICAfé op de eerste verdieping en geniet van een verse lunch, warme maaltijd of een kop koffie met een heerlijke versnapering. Liever een korte stop? Bezoek dan onze koffiecorner in de groene hal en geniet van ons speciale koffieassortiment en zoete lekkernijen.

TICAfé

In het TICAfé staan we 7 dagen per week voor je klaar met heerlijke huisgemaakte gerechten. Deze gerechten worden dagelijks vers voor jou bereid met lokale producten.  

Menu  

Ons menu bestaat uit een vaste selectie broodjes, snacks, dranken en zoetigheden. Dit wordt afgewisseld met een wisselend aanbod soepen, maaltijdsalades, sandwiches, sappen en warme gerechten (handig tijdens de koopavond). Liever je eigen gerecht samenstellen? Maak dan gebruik van onze uitgebreide saladebar met wisselde gerechten of stel je eigen yoghurtbowl samen in onze yoghurtbar. 

Tip: Probeer eens ons huisgemaakte bananenbrood, een echte bestseller! 

Wij proberen in ons menu zoveel mogelijk rekening te houden met verschillende dieetwensen. Twijfel je of een van onze gerechten een bepaald ingrediënt bevat of wil jij jouw gerecht graag aangepast hebben? Vraag het gerust aan een van onze medewerkers! Al onze broodjes en maaltijden worden ter plekke vers bereid en geheel naar wens samengesteld. 

Koffiecorner 

Toe aan een korte stop tijdens het inkopen? Ontdek de koffiecorner in de groene hal en geniet van ons speciale koffieassortiment en zoete lekkernijen. De corner bevind zich halverwege je shoppingroute.

Menu

In de koffiecorner verrassen wij jou met een uitgebreid assortiment speciale koffie en thee soorten. Zo kan je kiezen voor verschillende siropen en zijn er verschillende soorten lattes beschikbaar zoals een dirty chai of matcha latte. Daarnaast kan je genieten van een selectie heerlijke zoete lekkernijen voor bij de koffie zoals taarten, muffins en koeken. Maar ook smoothies en ijs in de zomer mogen niet ontbreken in de gezellige corner in de groene hal.

*Voor maaltijden kun je terecht in ons TICAfé op de eerste verdieping.  

Wij willen je vragen tijdens je bezoek de corona maatregelen in acht te nemen.