transport

U kunt uw cash & carry aankopen en/of nabestellingen zelf meenemen of laten bezorgen.

Onderstaand de transportmogelijkheden:

transport

Transport van uw cash&carry aankopen

TICA biedt een transportservice aan om uw aankopen te laten bezorgen. Voordat u gaat afrekenen kunt u uw transportwensen aangeven bij de TICA klantenservicebalie. Hier krijgt u informatie over prijzen en bezorgtijden.

Na overeenstemming over de voorwaarden ontvangt u de transportdocumenten. Dit is het bewijs van uw transportopdracht en tevens de factuur die u bij de kassa dient te voldoen.

Na het afrekenen worden de artikelen door TICA ingepakt en aangemeld bij de transporteur. Hierna ontvangt u een bevestiging van de levertijd.

Transport van uw nabestelling

Nabestellingen worden verzendklaar gemaakt door TICA. U kunt uw nabestelling afhalen of laten verzenden.

Kiest u voor afhalen?

Dan staat uw bestelling klaar bij TICA. U kunt hier naar vragen bij de klantenservice.

Kiest u voor transport?

De kosten voor transport zijn afhankelijk van het afleveradres, de afmeting en het gewicht van de bestelling.

Transportkosten voor adressen binnen Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk zijn direct inzichtelijk (excl eilandtoeslag). Andere landen zijn op aanvraag.
Wanneer de bestelling in een pakket of per pallet (80x120x220 cm hoog) verstuurd kan worden, krijgt u direct inzicht in de kosten voor transport. De transportkosten worden toegevoegd aan de bestelling. Na betaling van de order worden de artikelen dezelfde dag verzameld en z.s.m. verzonden.

Transportkosten op aanvraag

Wanneer de afmeting en/of het gewicht van de bestelling niet geschikt is voor vervoer per pallet of pakket, of wanneer het adres niet binnen bovengenoemde landen valt, vragen wij de transportkosten voor u aan. De artikelen worden dan wel alvast afgerekend. U ontvangt een separate factuur voor de transportkosten.

TICA wijst u er nadrukkelijk op dat de kosten van het transport voor uw rekening zijn en dat het transport op eigen risico is. Voor vermissingen en transportschade wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van de transporteur. U kunt er zelf voor kiezen om transport te verzekeren. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen.

Voor meer informatie mail naar cs@tica.nl of bel +31 (0)20 645 27 11