transport

je kunt je cash & carry aankopen en/of nabestellingen zelf meenemen of laten bezorgen.

Onderstaand de transportmogelijkheden:

transport

transport van jouw cash & carry aankopen

TICA biedt een transportservice aan om je aankopen te laten bezorgen. Voordat je gaat afrekenen geef je je transportwensen aan bij de TICA klantenservicebalie. Hier krijg je informatie over prijzen en bezorgtijden.

Na overeenstemming over de voorwaarden ontvang je de transportdocumenten. Dit is het bewijs van jouw transportopdracht en tevens de factuur die je bij de kassa dient te voldoen.

Na het afrekenen worden de artikelen door TICA ingepakt en aangemeld bij de transporteur. Hierna ontvang je een bevestiging van de levertijd.

transport van je nabestelling

Nabestellingen worden verzendklaar gemaakt door TICA. Je kunt je nabestelling afhalen of laten verzenden.

kies je voor afhalen?

Dan staat je bestelling klaar bij TICA. Je kunt hier naar vragen bij de klantenservice.

kies je voor transport?

De kosten voor transport zijn afhankelijk van het afleveradres, de afmeting en het gewicht van de bestelling.

Transportkosten voor adressen binnen Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk zijn direct inzichtelijk (excl eilandtoeslag). Andere landen zijn op aanvraag.
Wanneer de bestelling in een pakket of per pallet (80x120x220 cm hoog) verstuurd kan worden, krijg je direct inzicht in de kosten voor transport. De transportkosten worden toegevoegd aan de bestelling. Na betaling van de order worden de artikelen zorgvuldig ingeplakt en zo snel mogelijk verzonden.

transportkosten op aanvraag

Wanneer de afmeting en/of het gewicht van de bestelling niet geschikt is voor vervoer per pallet of pakket, of wanneer het adres niet binnen bovengenoemde landen valt, vragen wij de transportkosten voor je aan. De artikelen worden dan wel alvast afgerekend. Je ontvangt een separate factuur voor de transportkosten.

TICA wijst je er nadrukkelijk op dat de kosten van het transport voor jouw rekening zijn en dat het transport op eigen risico is. Voor vermissingen en transportschade wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van de transporteur. Je kunt er zelf voor kiezen om transport te verzekeren. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen.

Voor meer informatie mail naar cs@tica.nl of bel +31 (0)20 645 27 11