Vacature_TICATrends&Trade

Vacature | Medewerker expeditie (40 uur p/w)

Ben je op zoek naar een functie waarbij je de brug kan slaan tussen vriendelijke klantontvangst met een glimlach en vlotte en accurate afhandeling van in- en uitgaande personen en goederen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

TICA Trends & Trade is hèt professionele b2b cash & carry inkoopcentrum. Onder 1 dak bieden 200 verschillende exposanten 7 dagen per week op 20.000 m² een compleet aanbod aan home, gift, garden & fashion producten aan. TICA = gemak + inspiratie: 1 centrale kassa, 1 factuur, geen minimum afname per exposant. Maar ook: de laatste trends en inspirerende styling.

Wat ga je doen als medewerker expeditie?

In deze leuke en sociale functie heb je veel contact met onze 200 exposanten. Je bouwt een band met hen op en zet je in voor een optimale samenwerking. De functie van medewerker expeditie is dynamisch en uitdagend en geen dag is hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het openen of sluiten van de expeditie ruimte. Het betreft dus een hele zelfstandige functie.

Hoe ziet je dag eruit?

Je komt ’s morgens binnen en drinkt een heerlijke kop koffie. Je zet de spullen klaar voor de exposanten en om 7.00 uur komen de eerste chauffeurs binnen met de transporten. Jij structureert de pallets opnieuw in de expeditieruimte en voert de pallets in het voorraadsysteem in.

Wanneer de exposanten binnen komen geef je hun artikelen mee en help je mee met het weggooien van de afvalstromen. Aan het eind van de dag zet je alles klaar voor de volgende dag en zorg je dat de ruimte netjes en opgeruimd is. Wanneer de exposanten het pand verlaten check je de goederen en doe je een tassencontrole.

Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast en kunt goed samenwerken
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en denkt in oplossingen
  • Je kunt goed structureren en houdt het hoofd koel bij drukte

Wat krijg je ervoor terug?

TICA Trends & Trade biedt een prettige werksfeer. Samen met je collega’s werk je in een betrokken team waar je steeds weer de terugkerende klanten van TICA als laatste een glimlach geeft.  We bieden je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het aantal werkzame uren wordt in overleg vastgesteld, waaronder ook inroostering in het weekend. Een voordeel van deze functie is dat er geen sprake is van  ploegendiensten. We bieden de mogelijkheid je heftruckcertificaat te halen. Als medewerker heb je ook het voordeel dat je bij onze vestigingen mag inkopen.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in de functie medewerker expeditie stuur dan vóór 1 november 2021  jouw motivatiebrief met CV ter attentie van Peter Lakerveld per e-mail naar hrm@pwcentral.nl. Heb je nog vragen dan kun je bellen naar Peter Lakerveld, 06-83712245.