Medewerker contractadministratie (32 uren)

Medewerker contractadministratie (32 uren)

TICA Trends & Trade is hèt B2B lifestyle cash & carry inkoopcentrum. Op 3 verschillende locaties  bieden 300 verschillende merken 7 dagen per week op 52.000 m² een compleet aanbod home, gift, garden, food & fashionproducten aan. TICA Trends & Trade = gemak + inspiratie: 1 centrale kassa, 1 factuur en geen minimum afname per exposant. Maar ook: de laatste trends en inspirerende styling.

We zijn op zoek naar een administratief medewerker, waarbij je je met name gaat bezighouden met het opstellen van contracten, het verwerken van de contract afspraken in het systeem en het archiveren hiervan. Het is noodzakelijk dat je nauwkeurig werkt, zorgvuldig bent en zelfstandig kunt werken. Je bent handig met systemen en processen en denkt graag mee ter verbetering hiervan. In deze functie schakel je veel met onze exposanten en is het dus ook van belang dat je communicatief sterk bent.

Wat ga je doen als medewerker contract administratie? 

 • Totaal beheer contractadministratie: opstellen t/m getekende contracten archiveren
 • Telefonisch contact met exposanten onderhouden t.b.v. support vragen
 • Beheren van exposanten gegevens in het registratiesysteem
 • Aanleveren van informatie voor de financiële administratie
 • Toegangspassen voor exposanten maken
 • Telefoonlijst van exposanten beheren

 Wat zijn de vereiste vaardigheden?  

 • Afgeronde MBO administratie
 • Goede Kennis van Word en Excel
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, schriftelijk en mondeling
 • Kwaliteitsgericht werken
 • Prioriteiten kunnen stellen
 • Accuratesse

Wat bieden wij jou als medewerker van TICA Trends & Trade? 

PW Markets biedt een informele, dynamische, commerciële en ambitieuze werkomgeving bij een financieel gezonde organisatie in beweging. Je komt te werken binnen het gezellige team van Commercie. Je krijgt een afwisselende functie, laptop en mobiele telefoon. Standplaats voor deze rol is Aalsmeer. Als medewerker heb je ook het voordeel dat je bij de locaties van TICA Trends & Trade mag inkopen.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in de functie medewerker contract administratie  stuur dan vóór 24 december 2021 jouw motivatiebrief met CV ter attentie van Edith van der Klis-Rijsemus per e-mail naar hrm@pwcentral.nl. Heb je nog vragen dan kun je bellen naar Edith van der Klis-Rijsemus, 06-82199694.