TICA Concept Store

TICA Trends & Trade heeft 3 verschillende cash & carry locaties, twee in Venlo en een in Aalsmeer. Op de rand van de Duitse grens op slechts 300 meter aftand van onze cash & carry in Venlo vind je TICA Concept Store. Je vindt hier volop toffe pop up concepten, unieke merken en de laatste trends. Het assortiment wisselt regelmatig en bestaat uit fashion-, cadeau- en lifestyle artikelen. De centrale ligging zorgt voor een groot Europees bereik en hier is het aanbod van de leveranciers dan ook op afgestemd.

Het aanbod in onze Concept Store is een perfecte aanvulling op het assortiment van onze andere vestiging in Venlo. Als je de een bezoekt mag je de ander ook zeker niet overslaan. Als je wel eens door het Atrium struint bij onze vestiging in Aalsmeer dan is onze Concept Store zeker iets voor jou! De collecties zijn vernieuwend, hip en perfect als cadeau assortiment aan te bieden in verschillende branches. Uiteraard kun je in de Concept Store net als voorheen terecht voor de nieuwste fashion musthaves maar is er ook ruimte gemaakt voor gift en lifestyle pop-up concepten, unieke merken en producten. De cash & carry van de Concept Store is wat kleiner dan onze andere 2 vestigingen maar zeker niet minder leuk. De stand zijn verdeeld in één overzichtelijke hal en het aanbod wisselt regelmatig.

Openingstijden

Maandag – Dinsdag: 09:00 – 21:00 uur
Woensdag – Vrijdag: 09:00– 17:00 uur
Zaterdag – Zondag: 09:00 – 17:00 uur

Adresgegevens

Floralaan 13
5921 RD Venlo
Nederland

Contactgegevens

Merken in de Concept Store

TICA Trends & Trade hotel

Overnachten in de buurt van Venlo?

Kom je meerdere dagen opeenvolgend inkopen doen? Woon je ver bij onze cash & carry vandaan? Of heb je simpelweg geen zin om na een lange inkoopdag terug naar huis te rijden? Boek dan een verblijf bij een van de door ons geselecteerde hotels in de buurt van Venlo. Als pashouder ontvang je een mooie korting op de kamerprijs.  

Flora Trade Parc Venlo

Onze vestgingen in Venlo maken onderdeel uit van Flora Trade Parc Venlo. Hier vindt je op één locatie tientallen groothandels aan die samen het grootste en meest veelzijdige aanbod flowers & design van Europa aanbieden. Een inspirerende en trendsettende inkoop boulevard voor bloemisten, tuincentra en woon- en cadeauwinkels.