TICA Trends & Trade Venlo

TICA Trends & Trade Venlo

TICA Trends & Trade heeft 3 verschillende cash & carry locaties, twee in Venlo en een in Aalsmeer. Op zoek naar een groothandel in Venlo? Op de rand van de Duitse grens bieden wij in onze cash & carry van ruim 20.000 m² met bijna 250 verschillende merken, groothandelaren en fabrikanten ruim 500.000 verschillende interieur-, gift-, fashion- en lifestyleartikelen aan. De centrale ligging zorgt voor een groot Europees bereik en hier is het aanbod van de leveranciers dan ook op afgestemd.

TICA Trends & Trade Venlo is een ruim opgezette cash & carry met een duidelijke looproute. In tegenstelling tot onze vestiging in Aalsmeer vind je hier geen aparte hallen maar zijn alle stand geplaats in één overzichtelijke ruimte. Je kunt makkelijk een dag (of twee) doen over je inkopen bij de groothandel in Venlo. Een lekkere lunch of versnapering scoor je in het gezellige restaurant op de eerste verdieping. Hier kun je in de zomer ook plaats nemen op het dakterras. 

Breng ook een bezoekje aan TICA Concept Store op slecht 300 meter afstand van de cash & carry.

Openingstijden

Maandag – Dinsdag: 08:00 – 20:00 uur
Woensdag – Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag – Zondag: 09:00 – 17:00 uur

Adresgegevens

Floralaan 31
5928 RD, Venlo
Nederland

Contactgegevens

TICA Trends & Trade hotel

Overnachten in de buurt van Venlo?

Kom je meerdere dagen opeenvolgend inkopen doen? Woon je ver bij onze cash & carry vandaan? Of heb je simpelweg geen zin om na een lange inkoopdag terug naar huis te rijden? Boek dan een verblijf bij een van de door ons geselecteerde hotels in de buurt van Venlo. Als pashouder ontvang je een mooie korting op de kamerprijs.  

Flora Trade Parc Venlo

Onze vestgingen in Venlo maken onderdeel uit van Flora Trade Parc Venlo. Hier vindt je op één locatie tientallen groothandels aan die samen het grootste en meest veelzijdige aanbod flowers & design van Europa aanbieden. Een inspirerende en trendsettende inkoop boulevard voor bloemisten, tuincentra en woon- en cadeauwinkels.