Beurzen 2020 gecanceld

Jouw favoriete beurzen 2020 gecanceld?

Gaat het bezoek aan je favoriete beurzen in 2020 niet door? Niet getreurd! Bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer staan al jouw favoriete leveranciers voor je klaar met de nieuwste trends op het gebied van home-, gift-, garden-, food-, fashion en meer!

tica overzicht woonbeurs

Volop inspiratie en musthaves bij TICA

Maison&ObjetshowUPSalone del Mobile Milano, Tendence en het flower festival in Aalsmeer zijn slechts een selectie van de vele beurzen die dit jaar helaas niet doorgaan. Ook beurzen die in september wel plaatsvinden zoals TrendzTrendsetNordstil e.a. zullen er anders uitzien dan je gewend bent.
Bij TICA blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends en hoef je niks te missen! Bezoek de cash & carry en laat je verassen door de inspirerende stylingpunten en shop de musthaves voor dit najaar!  

Nu alvast inspiratie opdoen? Maak kennis met dé najaarstrend van 2020 Holy Chic.