Wanddecoratie

Onderscheidende wanddecoratie bij B2B inkoopcentrum TICA! 

Wanddecoratie inkopen bij tientallen leveranciers

TICA is the place to be voor ondernemers die op zoek zijn naar een uitgebreide collectie woonaccessoiresgifts en meer. Bij een uitgebreide collectie woonaccessoires hoort natuurlijk ook een groot en divers aanbod wanddecoratie. Denk hierbij aan decoratieve printen, foto- en schilderijlijsten, klokken, bordjes, planken en hangende decoratie. Perfect voor de aankleding van jouw winkel, restaurant of stylingproject of als aanvulling op jouw collectie woondecoratie en/of gifts.   

Decoratieve en functionele wanddecoratie 

Decoratie voor aan de wand kan meerdere functies hebben. Het wordt vaak gebruikt om sfeer in het interieur te brengen. Dit zie je terug in het gebruik van schilderijen, behang, beelden en verschillende prints. Wanddecoratie kan ook functioneel worden ingezet door het gebruik van klokken, spiegels, wandplanken en railsystemen. Het gebruik van planken en railsystemen in jouw winkel draagt bij aan extra verkoop omdat producten meer opvallen wanneer deze op ooghoogte zijn gepresenteerd voor de consument.  

Tientallen leveranciers bij TICA 

Verschillende leveranciers bij TICA bieden een uitgebreide collectie wanddecoratie aan om jouw collectie, interieur en/of winkelpresentatie compleet te maken. Neem bij je volgende bezoek eens een kijkje!