Wanddecoratie

decoratieve printen, foto- en schilderijlijsten, klokken, bordjes, planken en meer!

bij tientallen groothandels wanddecoratie inkopen
Naast een ruim assortiment woondecoratie, cadeauartikelen en tuinaccessoires vind je bij TICA decoratie voor aan de muur. Denk aan fotolijsten, schilderijen, bordjes, klokken en andere hangende decoratie. Perfect voor de aankleding van jouw onderneming of als aanvulling op jouw collectie woonaccessoires.

decoratieve en functionele ophangsystemen
Bij verschillende exposanten vind je decoratieve printen, foto- en schilderijlijsten, klokken, bordjes en meer. Alles om jouw winkelpresentatie of etalage compleet te maken. Maar je vindt hier ook wandplanken, zwevende planken en railsystemen. Producten die bijvoorbeeld in jouw winkel decoratief maar ook functioneel gebruikt kunnen worden.

bezoek TICA en laat je inspireren
Als professionele wederverkoper of inkoper van Home-, gift- en gardenartikelen ben je van harte welkom bij inkoopcentrum TICA. Je vind onze cash & carry nabij Schiphol in Aalsmeer. Op 20.000 m2 vind je meer dan 500.000 woonaccessoires en decoratieartikelen van ruim 180 leveranciers onder één dak. Je koopt per stuk in en rekent af aan een centrale kassa. Je ontvangt dus één factuur.